Om oss

HOBBYHJØRNA

Hobbyhjørna holder til i Egersund. Vi har butikklokaler i Strandgaten 68. Vi selger div RC produkter som Biler, Båter, Fly og Droner. Vi har også ett stort utvalg Tre/Plast byggesett. Vi lager også egne byggesett av båter og bygninger+ div skilt og glassgravering. Alle produkter er fra kjente produsenter. Vi utvider stadig vårt utvalg. Vi sender varer over hele landet fra vår nettbutikk. Egenproduserte produkter selges kun i vår nettbutikk/Butikklokale.

Varer bestilt før kl 1200 blir sendt samme dag. etter kl 1200 sendes varene dagen etter. Tilbakemeldinger fra kunder er viktig. er det noe du er missfornøyd med eller syns vi bør bli bedre på er det bare å sende en mail. Vi strekker oss langt for att du som kunde skal bli fornøyd med våre produkter og service.

Velkommen til en hyggelig og sikker handel.

Telefon: 93 85 64 83

E-Mail: kontakt@skipsmodeller.com

Hobbyhjørna eies og drives av Skipsmodeller A/S Org nr 912 129 012 MVA

SKIPSMODELLER A/S

Skipsmodeller AS er et selskap som utvikler og selger Modeller og byggesett. Vi leverer utstillingsmodeller til verft og rederier, vi selger byggesett av skip og vi selger byggesett av norske bygninger i skala H0. Vi holder til i Egersund og vi leverer over hele landet.Vi har egne produksjonslokaler i Egersund der vi produserer byggesett av Båter og hus.

Vi har lasermaskiner og 3D Printer. Tegner du deler selv kan vi skjære det ut for deg. Ta kontakt for pris.

 Vi sørger for å ligge helt fremst i utviklingen og tar alltid i bruk det beste innen material og programvare. Alt blir tegnet i markedsledende programvare og skåret ut med laser. Dette garanterer den nøyaktighet og presisjon som er nødvendig for å oppnå et realistisk utseende og et sluttprodukt som lever opp til våre høye standarder.

 

 

 

 

 

 

x