Om oss


HOBBYHJØRNA

Hobbyhjørna holder til i Egersund., vi har butikklokaler i Strandgaten 68. I vår butikk finner du byggesett, RC biler, Materialer +++. Alle produkter er fra kjente produsenter. Vi utvider stadig vårt utvalg.Vi sender varer over hele landet fra vår nettbutikk. Egenproduserte produkter selges kun i vår nettbutikk/Butikklokale. 

Varer bestilt før kl 12.00 blir sendt samme dag. etter kl 12.00 sendes varene dagen etter. Tilbakemeldinger fra kunder er viktig., er det noe du er misfornøyd med eller syns vi bør bli bedre på, er det bare å sende en mail. Vi strekker oss langt for att du som kunde skal bli fornøyd med våre produkter og service. 

Vi produserer også egne byggesett av båter og bygninger+ div skilt og glassgravering.

Daglig leder Finn Kåre Sørenes designer alle byggesettene som Skipsmodeller A/S produserer. Han har bygget modeller for skipsverft og private i mange år, Kjøper du ett byggesett fra oss skal du alltid føle deg trygg på å få hjelp om det er noe du lurer på, det er bare å ta kontakt.

 

Velkommen til en hyggelig og sikker handel.

E-Mail: kontakt@skipsmodeller.com

Telefon 93 85 64 83 

Hobbyhjørna eies av Skipsmodeller A/S Org nr 912 129 012 MVA

SKIPSMODELLER A/S

Skipsmodeller AS er et selskap som utvikler og selger Modeller og byggesett. Vi leverer utstillingsmodeller til verft og rederier, vi selger byggesett av skip og vi selger byggesett av norske bygninger i skala H0. Vi holder til i Egersund og vi leverer over hele landet. Vi lager alle våre trebyggesett i egne lokaler, Ved kjøp av våre byggesett støtter du en norsk produsent. 

Vi har lasermaskiner og 3D Printer.

 Vi sørger for å ligge helt fremst i utviklingen og tar alltid i bruk det beste innen material og programvare. Alt blir tegnet i markedsledende programvare og skåret ut med laser. Dette garanterer den nøyaktighet og presisjon som er nødvendig for å oppnå et realistisk utseende og et sluttprodukt som lever opp til våre høye standarder.